E fa'afefea ona lagolagoina le pisinisi fou ta'avale malosi?

Ina ia lagolagoina le pisinisi fou o taavale afi, o le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi ua faʻamalamalamaina nei faiga:

Xin Guobin, sui minisita o le Matagaluega o Eletise, Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi a le Xinhua News Agency, na fai mai i se fonotaga a le au tusitala na faia e le State Council Information Office i le aso ananafi e faapea o le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi o loo faatupulaia taumafaiga e suesue ma faamanino le lagolagoina. faiga fa'avae e pei o le fa'aauauina o lafoga fa'aosofia mo ta'avale malosi fou, lagolago fa'afou fou ma fa'alauteleina maketi, ma fa'alauiloa le fa'avavevave o le atina'eina o le alamanuia fou o ta'avale malosi.atiina ae.
Fai mai Xin Guobin o le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi o le a faalauiloaina le atinaʻeina tuʻufaʻatasia o le electrification ma le atamai networking tekinolosi, faʻaleleia atili le faʻatinoina o le saogalemu o le maa eletise ma le maualalo o le vevela fetuunaiga, ma faʻaauau pea ona faʻaleleia le tulaga lelei o oloa ma le faʻaaogaina o le poto masani o taavale malosi fou. .I le tulaga o le faʻalauteleina o maketi, o le a faʻalauiloaina se polokalame pailate a le taulaga e faʻamalo atoatoa ai taʻavale i le vaega lautele, taulaʻi i le faʻaleleia o le eletise o taavale e pei o le tufatufaina atu o meaʻai i le taulaga, lisi, ma le tumama, ma faʻaauau le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le malosi fou. taavale.

"O le taulaʻi atu i le faʻamalieina o manaʻoga o le gaosiga o maʻa eletise, faʻavavevaveina le atinaʻeina o punaoa lithium i totonu o le atunuʻu, ma faʻasagatau faʻatauvaga le talafeagai e pei o le teuina ma le siʻitia o tau."Fai mai Xin Guobin, i le taimi lava e tasi, faʻaleleia le faʻaogaina o le maa eletise ma faʻaauau pea ona faʻaleleia le lelei o le faʻaogaina o punaoa.

I le tali atu i le mataupu o meataavale taʻavale o loʻo popole ai le sosaiete, fai mai Xin Guobin o le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi o le a fausia se sapalai i luga ole laiga ma manaʻomia le faʻapipiʻiina o faʻailoga mo meataavale taʻavale, faʻaleleia le faʻaogaina i luga ma lalo o le galulue faʻatasi i le filifili pisinisi. , ma taʻitaʻia kamupani taʻavale ma vaega e faʻamalieina le faʻatulagaina o filifili sapalai.

talafou1


Taimi meli: Ian-12-2023